inkedinpinterest
Wie is Vorum
Nieuws

Ik zal me eerst even voorstellen, mijn naam is Marloes Landkroon. Ik heb de opleiding Communicatiesystemen, Multimedia & Vormgeving aan de Hanzehogeschool in Groningen gevolgd. Mijn specialisatie binnen deze opleiding is Brand- en Designmanagement.

Vervolgens heb ik een aantal jaren als grafisch vormgever gewerkt. Naast mijn huidige baan in CRM & Marketing ben ik gestart met Vorum. Ik vind het belangrijk om helder en open te communiceren. Korte en snelle lijnen zodat vorm en inhoud zo goed mogelijk op elkaar worden afgestemd. Met als resultaat dat beiden tevreden zijn over het eindresultaat. Door de nauwe samenwerking met tekstschrijvers, fotografen, webontwikkelaars en drukkerijen ontstaat altijd een compleet product en heeft u toch maar één aanspreekpunt.

U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik hoor graag wat uw wensen zijn, dan kan ik u vertellen wat Vorum voor u kan betekenen.

 

Facebook kondigt nieuwe lay-out nieuwsoverzicht aan

10-03-2013

Het nieuwsoverzicht laat nog hetzelfde zien als eerst, maar toont het in een nieuw uiterlijk. In de nieuwe lay-out worden de verschillende soorten berichten in verschillende overzichten (feeds) weergegeven

> Lees meer